Գեղեցկության սրահներ

Առողջ ապրելակերպ

Պլաստիկա բոտոքս

Դաջվածքի սրահներ

Սպա և մերսում

Շոկոլադե ֆոնդան (կեքսեր հեղուկ լցոնով)

Շոկոլադե ֆոնդան (կեքսեր հեղուկ լցոնով)

21.02.2019

Կարելի է օգտագործել և կերամիկայից և սիլիկոնից: Այդ պատճառով խորհուրդ է տրվում թխել մեկ հատ և նայել, թե ինչ է ստացվել, որպեսզի անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել կամ պակասեցնել թխելու ժամանակը:

Բաղադրիչների նշված քանակից ստացվում է 3-4 կեքս:

Բաղադրիչներ․

600x580

- 150 գր շոկոլադ 70-90% կակաո
- 50 գր սերուցքային կարագ
- 2 ձու
- 50 գր շաքարավազ
- 30-40 գր ալյուր։

Պատրաստման եղանակը․

Շոկոլադը կոտրատել: Վրան կարագ ավելացնել:

600x580

Դնել ջրաբաղնիքի վրա:

600x580

Տաքացնել մինչև հալչելը: Սառեցնել:

600x580

Ձուն հարել շաքարավազով:

600x580

Ավելացնել շոկոլադը կարագով, խառնել:

600x580


Ավելացնել ալյուրը, զգուշորեն խառնել: Խմորը չպետք է շատ թանձր լինի, այն պետք է դժվարությամբ ընկնի գդալից:

600x580


Կաղապարները քսել կարագով: Այս դեպքում օգտագործվել է 7 սմ բարձրությամբ և 8 սմ լայնությամբ կաղապար:

600x580


Ցանել վրան կակաո կամ ալյուր:

600x580


Լցնել խմորը կաղապարի 2/3-ի չափով:

600x580


Դնել մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ: Թխել 5-10 րոպե՝ կախված ջեռոցի տեսակից: Էլեկտրական ջեռոցում թխվում է 7 րոպեում:

600x580


Պատրաստի կեքսերը փոքր-ինչ սառեցնել, այնուհետև զգուշորեն շրջել ափսեի մեջ:

600x580

 

Մատուցել գոլ վիճակում:

600x580

Բարի ախորժակ:

Բոլոր Նորությունները

Կազմակերպություններին