Գեղեցկության սրահներ
Առողջ ապրելակերպ
Պլաստիկա բոտոքս
Դաջվածքի սրահներ
Սպա և մերսում
Սուրճ՝ կարմիր պղպեղով
Բաղադրիչները
-աղացած սուրճ՝ 2 թեյի գդալ
-ջուր՝ 200 մլ
-շաքարավազ՝ 1 թեյի գդալ
-կարմիր աղացած պղպեղ՝ 2 պտղունց
-աղ՝ 1 պտղունց
-դառը շոկոլադ՝ 2 կտոր։
Պատրաստման եղանակը
1. Սրճեփի մեջ ավելացրեք սառը ջուրը և դրեք կրակի վրա` չխառնելով։
3. Ցածր կրակի վրա սուրճը տաքացրեք, այնուհետև ավելացրեք կրակը և հասցրեք մինչ եռման։ Հենց սուրճը սկսի բարձրանալ, հանեք սրճեփը կրակի վրայից։ Ավելացնել աղը և աղացած պղպեղը, խառնել սուրճը և թողնել 30 վայրկյան հանգստանա։
4. Սրճեփը դարձյալ դրեք կրակի վրա և սուրճը հասցրեք եռման աստիճանի։ Այնուհետև հանեք կրակի վրայից, սպասեք 2-3 վայրկյան և դարձյալ դրեք կրակի վրա ու վերջին անգամ սուրճը եռացեք։ Հանեք կրակի վրայից և թողեք 1 րոպե հանգստանա, որպեսզի մրուրը նստի սրճեփի հատակին։
5. Մեկ րոպեից թարմ պատրաստված կարմիր պղպեղով սուրճը լցրեք բաճակի մեջ և վայելեք։