Գեղեցկության սրահներ

Առողջ ապրելակերպ

Պլաստիկա բոտոքս

Դաջվածքի սրահներ

Սպա և մերսում

Շատ համեղ շոկոլադե տորթ՝ առանց թխելու

Շատ համեղ շոկոլադե տորթ՝ առանց թխելու

03.05.2019

Բաղադրիչները.

• 200 գ թխվածքաբլիթ,
• 50գ կարագ, 400 մլ թթվասեր,
• ½ բաժակ կաթ,
• 4 ճաշի գդալ շաքարավազ,
• 3 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի,
• 1տուփ ժելատին (10գ),
• 2 բանան:

Պատրաստման եղանակը.

- Թխվածքաբլիթը մանրացնել բլենդերով:

- Հալեցնել կարագը ջրով լի տարրայում: Խառնել մանրացրած թխվածքաբլիթը և հալած կարագը: Թխելու համար նախատեսված կաղապարը (20 սմ) պատել թխվածքային բաժանարար թղթով: Դրանում լցնել թխվածքաբլիթը, սեղմել և 15 րոպեով դնել սառնարանի մեջ:

- Ժելատինը լսվել 4 ճաշի գդալ սենյակային ջրի մեջ և պահել 15 տոպե: Թթվասերին խառնել 2 ճաշի գդալ շաքարավազ:

Եփենք տաք շոկոլադը.

- Դրա համար.

- Խառնում ենք 2 ճաշի գդալ շաքարավազը, կակաոն և կաթը:

- Այս խառնուրդը դնել շատ ցածր կրակի վրա և անընդհատ խառնելով եփել 2-3 րոպե:

Մի փոքր սառած շոկոլադը խառնել թթվասերի հետ:

Ժելատինը տաքացնել ջրով լի տարրայի մեջ՝ մինչև լրիվ լուծվելը, սակայն՝ չեռացնել:

Ավելացնել ժելատինը թթվասերին և լավ խառնել:

Բանաները կտրատել երկայնակի և դրանք դրել սառած խառնուդի վրա:

Վրայից լցնել կրեմը:

Տորթը դնել սառնարանի մեջ՝ պահելով 4-5 ժամ, նախընտրելի է՝ ողջ գիշեր:

Հանել տորթը կաղապարի միջից, անջատել թուղթը և ձևավորել ըստ ճաշակի:

Բարի ախորժակ։

Բոլոր Նորությունները

Կազմակերպություններին