Գեղեցկության սրահներ

Առողջ ապրելակերպ

Պլաստիկա բոտոքս

Դաջվածքի սրահներ

Սպա և մերսում

Արագ պատրաստվող թեթև էկլեր

Արագ պատրաստվող թեթև էկլեր

13.06.2019

26.02.2016

Եթե մանկությունը ունի համ, ապա անկասկած դա քաղցր և թեթև էկլերների համն է, որոնք թխվում են ուղիղ մեկ ժամ և անհայտանում մեկ րոպեում:

 

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են

 

- Կարագ 100 գր
- Ձու 4 հատ
- Ալյուր 180 գր
- Աղ ½ թեյի գդալ
- Ջուր 250 մլ

Եփած կրեմ․

- Կաթ կես լիտր
- Շաքարավազ 200գր
- Վանիլին 1 թեյի գդալ
- Ալյուր 50 գր
- Դեղնուց 4 հատ։

Կրեմի պատրաստման եղանակը․

Առանձնացնում եք դեղնուցները և խառնում շաքարավազի հետ, ավելացնում եք ալյուրը և վանիլինը:

Եռացնում եք կաթը, լցնում եք խառնուրդի մեջ և խառնում, ապա դնում եք գազօջախի վրա ու եփում մինչև խտանալը:

Խմորի պատրաստման եղանակը․

600x580

Կարագը հալեցնում եք եռացրած ջրում: Ջրի մեջ ավելացնում եք աղը և ալյուրը, խառնում մինչև խմոր դառնալը:

Գունդ եք սարքում և եփում 2-3 րոպե, այնուհետև սառեցնում եք:

Ձվերը գցում եք մեկ-մեկ, ամեն մեկից հետո լավ խառնում եք:

Խմորը թեյի գդալի օգնությամբ լցնում եք կաղապարների մեջ :

Տեղավորում եք 180 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ և հանում 45 րոպեից:

Սառելուց հետո լցոնում եք եփած կրեմով:

Բարի ախորժակ:

Բոլոր Նորությունները

Կազմակերպություններին